Demand zone  Supply zone  یا همان نواحی عرضه و تقاضا
در این قسمت از دوره ی پرایس اکشن قراره بپردازیم به نواحی که در چارت شکل میگیره و در این نواحی بسته به محل شکل گیری احتمال عرضه یا تقاضا بیشتره .
این نواحی رو معمولا در تایم های بالا تر یا همون تایم فریم ساختار بررسی میکنیم و با رسیدن قیمت به این نواحی و با در نظر گرفتن جهت روند در تایم ساختار در صورت دیدن ستاپ معاملاتی در تایم پایین میتونیم وارد معامله بشیم.
نواحی عرضه یا همون Supply zone ها رو زمانی ازشون استفاده میکنیم که جهت حرکت ما در تایم فریم ساختار نزولی باشه
در این شرایط اگر قیمت به ناحیه ما برسه و ما در تایم فریم پایین تر روی چارت ستاپ معاملاتی مناسبی ببینیم وارد معامله ی فروش میشیم .
راستی اصلا برای یادگیری این ستاپ ها عجله نداشته باشید چون قراره این سری ویدئو ها رو ادامعه بدیم و هر چیزی که برای معاملات به سبک پرایس اکشن نیاز دارید رو براتون قرار میدیم.

نواحی تقاضا یا همون Demand zone ها هم وقتی مورد استفاده قرار میگیرن که روند ساختار ما صعودیه و دنبال معامله ی خرید هستیم
اگر در شرایط صعودی قیمت به این نواحی برسه و تریگر ورود در تایم پایین ببینیم وارد معاله ی خرید میشیم.

یادتون باشه بعد از دیدن این ویدئو پلی لیست اوردر بلاک ها  رو هم ببینید چون خیلی بهتون کمک میکنه برای یادگیری بهتر.
کلام آخر هم این که با من همراه باش چون قراره هر چیزی که نیاز داری برای معامله کردن تو بازار فارکس رو همینجا به زبان ساده ولی حرفه ای بهت یاد بدم.


🟣 فقط یادتون نره که برای ورود حتماااا تاییدیه بگیرید. 

🔵 مدیریت سرمایه برای ورود به معاملات واجب و لازمه.

 این ویدئویی که داری میبینی قسمت پنجم از دوره ی پرایس اکشن منه و خیلی خوشحال میشم اگر این دوره رو با من بگذرونی  چون قراره کلی اطلاعلت مفید یاد بگیری و کمکت کنم تا یه معامله گر خوب بشی 💰💰😉

در دوره ی رایگان پرایس اکشن قراره چی یاد بگیری :

اول از اینجا شروع کنیم که پرایس اکشن چیه ؟ 

⬅️یک روش تحلیلی میباشد که هم برای فارکس و هم ارز دیجیتال کاربرد دارد در این روش از نواحی عرضه و تقاضا به عنوان نواحی مهم برای ترید استفاده می‌شود. در یک کلام در این روش ما به دنبال رد پای بیگ بویز برای معاملاتمون میگردیم . 

حالا روند شناسی یعنی چی ؟  

⬅️ یعنی اینکه مسیر کلی رو ببینیم و تصمیم بگیریم به کدوم سمت باید حرکت کنیم ، مثلا اگر روند صعودیه ما دنبال معامله ی بای هستیم و اگر روند نزولی باشه دنبال معامله ی سل میگیریم. 

در نتیجه خیلی مهمه که روند رو درست تشخیص بدیم وگرنه مسیر رو کلا اشتباه میریم. 

بعد از تشخیص روند باید نواحی مهم رو پیدا کنیم که روی اون نواحی وارد معامله بای یا سل بشیم.

روندشناسی رو در قسمت اول دوره ی پرایس اکشن بهتون یاد دادم.


در قسمت دوم از دوره ی پرایس اکشن نواحی زیر رو یاد گرفتید و روی نمودار بهتون یاد دادم که اینارو چجوری پیدا کنید.

 rally base rally

drop bade drop

rally base drop

drop base rally


یکی دیگه از نواحی مهم نواحی هیدن بیس ها و مومنتوم کندل ها بودن که در قسمت سوم دوره ی پرایس اکشن بهتون اموزش دادم . تو این ویدئو بهتون یاد میدم چجوری نواحی هیدن بیس رو روی چارت پیدا کرده و رسم کنیم .

قسمت چهارم دوره ی پرایس اکشن هم در مورد نحوه ی استفاده از هیدن بیس ها در سیستم تحلیلی ما هستش.

بعد از هیدن بیس ها نوبت ایگنورد لول ها هستش. این نواحی از شکست پر قدرت یک ناحیه و عبور از اون به دست میاد و میتونه در آینده ی چارت به عنوان ناحیه ی قابل ترید به کمک ما بیاد. و ما تو قسمت پنجم دوره ی پرایس اکشن میپردازیم به : Ignored level

بعد از این که ایگنورد لول ها رو یاد گرفتیم وقتشه که نحوه ی استفاده از اون ها رو هم یاد بگیریم که تو قسمت ششم از دوره ی پرایس اکشن نحوه ی استفاده از اونها رو بهتون آموزش دادم

شاید در مورد لانگ شدو ها (Long shadow) به چیزی به گوشتون خورده باشه. این مدل کندل ها در اثر حرکت رفت و برگشتی سریع بازار اتفاق میافتن و میتونه نشونه ای از رد پای پول هوشمند باشه که تو قسمت هفتم از دوره ی پرایس اکشن هم به این مدل کندل ها میپردازیم.

میرسیم به مبحث زیبای فیبوناچی که البته باید اینو بگم که فیبوناچی رو خودمون به دوره اضافه کردیم چون میتونه تو اعتبار سنجی نواحی بهمون کمک کنه و ما تو قسمت هشتم از دوره ی پرایس اکشن میپردازیم به مبحث فیبوناچی.

قسمت نهم از دوره ی پرایس اکشن رو هم مثل قسمت قبل تو مبحث فیبوناچی هستیم و راجع به کانال های جذاب فیبوناچی صحبت میکنیم. تراز های مهم در کانال های فیبوناچی و مخصوصا همپوشانی اونها با نواحی پرایس اکشنی میتونه ورود های جذابی رو برامون به همراه داشته باشه.

یه سری حرکت تو بازار هست که با فشردگی همراهه و در این حرکات معمولا سفارشات موجود تو نواحی طی مسیر مصرف میشن. این نوع حرکات رو با عنوان  CP & CP LQ معرفی میکنیم بهتون و خاصیت این مدل حرکات اینه که وقتی قیمت داره برمیگرده کل این مسیر رو به راحتی و با سرعت بالا میتونه طی کنه. این مدل رفتاری رو هم تو قسمت دهم از دوره ی پرایس اکشن بهتون آموزش میدیم.

یه ستاپ معاملاتی هست که تو سبک های مختلف اسم های متفاوتی داره که حتما راجع بهش شنیدید. ستاپ سوپ لاک پشت همون چیزیه که تو قسمت یازدهم از دوره ی پرایس اکشن بهش میپردازیم. البته نا با این اسم ، تو این دوره ما بهش میگیم : BSL & SSL

ستاپ کیو ام هم جزو اون مواردیه که خیلی ها بهش علاقه دارن و انواع مختلفی داره مثل : 

QMC

QMR

IQM

قراره تو قسمت دوازدهم از دوره ی پرایس اکشن هم این ستاپ ها رو بهتون آموزش بدیم
ترکیب این ستاپ ها با سطوح فیبوناچی و تاییدیه به سبک اسمارت مانی میتونه عالی عمل کنه.


خوشحال میشم اگر تونستم تو این ویدئو چیزی بهت یاد بدم این ویدئو رو لایک کنی و برای دوستات هم بفرستی ، راستی اگر هم هنوز چیزی بهت یاد ندادم یه سر به کانال بزن قول میدم مطلب جدیدی برای شما داشته باشم که ارزش دیدن داره  خلاصه پیشاپیش دم شما گرم بابت همراهیت.

  لینک ثبت نام در دوره ی پرایس اکشن :  https://karpiraa.com/price-action-1