همانطور که همه ما به خوبی در مورد تمام انديكاتورهايي که با هدف معاملهگري در بازار استفاده میشوند میدانیم، این اندیکاتورها برای اهداف مختلف در معاملات استفاده میشوند. در این مقاله که برگرفته از مطلب وبسايت اندیکاتور چارت است، در مورد تفاوت و بهترین اندیکاتورهای تکنیکال که برای اهداف تجاری استفاده میشوند بحث خواهیم کرد.
كمك گرفتن از انديكاتورها در تحليلهاي تكنيكال به بهبود مهارتهای ترید شما در بازار فارکس کمک خواهد کرد. در صورتی که از شاخص معاملات خوب و دقیق استفاده کنیم، نتیجه دقیقتر و بهتری به دست خواهیم آورد. ارزش قیمت و سود را زمانی میتوان دانست که یک شاخص تکنیکال خوب برای هدف تجاری مورد استفاده قرار گیرد.
از طرف دیگر، اگر یک اندیکاتور اشتباه برای معاملات فارکس خود انتخاب کنیم، بدیهی است که این امر نتیجه غلطی را در قالب مقادیر نادرست قیمت ایجاد میکند که میتواند باعث تصمیم نادرست در معاملات شما شود.
بهترین ترکیب اندیکاتورهای تکنیکال برای ترید روزانه
در اینجا ما در مورد شاخصهای مختلف ترید تکنیکال فارکس صحبت خواهیم کرد که اطلاعات مفیدی برای معاملهگران بازار خواهد داشت. شاخصهای تکنیکال اساسا آن دسته از شاخصهایی هستند که برای شناخت و بررسی روند قیمت آینده نقش مهمی در بازار معاملات ایفا میکند و مورد استفاده قرار میگیرند. اندیکاتور تکنیکال به معاملهگران کمک میکند تا عوامل غیرممکن و مواردی که به راحتی قابل دیدن نیست را برجسته میسازد.
اندیکاتورهای تکنیکال نیز برای تجزیه و تحلیل فنی مورد استفاده قرار میگیرند. این تحلیلهای تکنیکال توسط معاملهگران و سرمایهگذاران انجام میشود. آنها از این تحلیلها برای برآورد قیمت آینده استفاده میکنند. استراتژی تجاری بیشتر که ممکن است یک استراتژی تجاری تکنیکال باشد و مزایای بیشتری به معاملهگران در قالب کسب درآمد بدهد.
بهترین اندیکاتور فارکس با MACD
اندیکاتورهای تکنیکال زیادی وجود دارند که برای ترید در بازارهاي معاملهگری فاركس مورد استفاده قرار میگیرند. ممکن است اندیکاتوری باشد که مزایای زیادی دارد که البته شامل ضعف هم هست.
بنابراین، انتخاب مناسبترین و بهترین اندیکاتور تکنیکال برای هدف معاملهگری باید دقيق باشد. هنگامی که ما در مورد ترکیب شاخصها صحبت میکنیم، در اینجا سوالی كه مطرح میشود که چرا تنها یک اندیکاتور نمیتواند برای معامله در بازار مورد استفاده قرار گیرد؟ یا میتوان گفت که معاملات را نمی توان با یک اندیکاتور واحد انجام داد.
سپس پاسخ این خواهد بود که یک اندیکاتور نمیتواند کل معامله را کنترل کند یا میتواند هر نوع مشکلی را در نظارت بر روند ایجاد کند.
بنابراین، هنگامی که ما از ترکیب معاملهگری استفاده میکنیم، شانس کمتری برای ریسک وجود خواهد داشت و اگر در هر نقطهای یک عامل ریسک رخ دهد، به راحتی با کمک تعداد اندیکاتورهای تکنیکال، مدیریت خواهد شد. در اینجا برخی از اندیکاتورهای تکنیکال به طور مفصل در ادامه این مطلب مورد بحث قرار میگیرند:
استراتژی چند اندیکاتوری
یکی از انواع بهترین شاخصهای فنی، استراتژی چند اندیکاتوری (Multi indicator strategy) است. این استراتژی معاملهگری نوعی تطابق بزرگ با اندیکاتورهای تکنیکال است. یکی دیگر از اندیکاتورهای سیگنال، ATR است که نام کامل به عنوان اندیکاتور میانگین محدوده واقعی (Average True Range Indicator) است. در یک استراتژی چند اندیکاتوری، زمانی که معاملهگران از آن برای اهداف معاملهگری استفاده میکنند، مشکلاتی وجود دارد. استراتژی چند اندیکاتوری میتواند نتیجه مشابهی را نشان دهد یا میتوانیم بگوییم که میتواند دادههای اضافی و تکراری یا مشابه در اندیکاتورها را به معاملهگران بدهد. برای حل این نوع مشکلات، ما برخی از اندیکاتورهایی را تعریف کردهایم که بهترین ترکیب معاملهگری بازار معاملات همچون فارکس را فراهم میکنند.
اندیکاتور فارکس استراتژی همیشگی برای MT۴
در اینجا به سه نوع از اندیکاتورهای تکنیکال و جزئیات آنها میپردازیم:
اندیکاتور اول ترند فالویینگ Trend Following و اندیکاتور دوم مومنتوم Momentum و اندیکاتور سوم یا آخر اندیکاتور حجم میباشد. ما در مورد هر اندیکاتور با جزئیات توضیح خواهیم داد که این سه اندیکاتور به راحتی برای معاملهگران و سرمایهگذاران قابلدرک خواهند بود.
اندیکاتور ترند فالویینگ
اندیکاتور ترند فالویینگ از بهترین امدیکاتورهای تکنیکال است که اساسا برای دانستن موقعیت خرید بیش از حد و همچنین حالت فروش بیش از حد مورد استفاده قرار میگیرد. این امر برای پایین آوردن شرایط خرید و فروش بیش از حد بازار مورد استفاده قرار میگیرد. این مورد وضعیت فعلی دارایی را نشان میدهد که یا در شرایط بیش از حد فروختهشده و یا در شرایط بیش از حد خریداریشده، قرار دارد.
به عنوان مثال، شاخص باندهای فرعی Bollinger bands که اندیکاتور تکنیکال نیز هست تلاش زیادی در پاکسازی کانال در معاملات بازار برای هدف معاملهگری دارد. این اندیکاتور استراتژی معاملهگری فارکس (Forex trading strategy indicator) است و میتواند با ترکیبی از هر اندیکاتور تکنیکال مورد استفاده قرار گیرد. این امر همچنین میتواند با هر نوع جفت ارز در بازار معاملهگری که در بازار فارکس استفاده میشود، مورد استفاده قرار گیرد.
اندیکاتور مومنتوم
شاخص دوم که توضیح ميدهیم، شاخص مومنتوم است. اندیکاتور مومنتوم در بازار معاملات برای جهتگیری روند و قدرت روند در معاملات بازار استفاده میشود. این اندیکاتور استراتژی ترید فارکس است و میتواند با ترکیبی از هر اندیکاتور تکنیکال مورد استفاده قرار گیرد.
این امر همچنین میتواند با هر نوع جفت ارز در بازار معاملات که در بازار فارکس استفاده میشود، مورد استفاده قرار گیرد.
اندیکاتور حجم
سومین و آخرین شاخص مورد بررسی، اندیکاتور حجم (Volume Indicator) است. این اندیکاتور حجم اساسا برای اطلاع از اقدامات قیمت ترید و حجم کل در بازار معاملهگری داراییها مورد استفاده قرار میگیرد. این اندیکاتور استراتژی ترید فارکس است و میتواند با ترکیبی از هر اندیکاتور تکنیکال مورد استفاده قرار گیرد.
این امر همچنین میتواند با هر نوع جفت ارز در بازار معاملات که در بازار فارکس استفاده میشود، مورد استفاده قرار گیرد. هنگامی که حجم معاملات بالا میرود، قیمتها در بازار نیز بالا میرود. بنابراین این هم یک اندیکاتور تکنیکال خوب است.
بنابراین، بهترین ترکیب اندیکاتورهای تکنیکال نقش بسیار مهمی در معاملات بازار و کسب سود، ایفا میکند. این موارد ترکیبات بسیار مفیدی هستند که میتوانند ریسک و سطوح مقاومت را در معاملات بازار مدیریت کنند. این امر زمینه مناسبی را برای سرمایهگذاران و معاملهگران جهت سرمایهگذاری و تجارت فراهم میآورد.
دیدگاه خود را بنویسید